Meni
Your Cart

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Frizbi, Pitchdog 24, rdeč

Frizbi, Pitchdog 24, rdeč
Frizbi, Pitchdog 24, rdeč

PitchDog disk je igrača, izdelana iz edinstvenega materiala, penjenega polimera, ki je lahek kot pena in elastičen kot guma. Zahvaljujoč temu lebdi na površini vode. Prav tako vam ni treba skrbeti za pasje zobe in dlesni, ker jih material, iz katerega je izdelan, ne poškoduje zob in dlesni, ker ne ustvarja ostrih robov. PitchDog vam pomaga, da s svojim hišnim ljubljenčkom preživite veliko nepozabnih in srečnih trenutkov, medtem ko skrbite za zdravje psa v obliki igre. Igrača je popolnoma brez vonja. Pasji zobje se potopijo v material in psi se radi igrajo z njim. Za zabavo, izberite varno mesto na prostem, saj lahko nora zabava doma povzroči nered.

Po končani igri igračo shranite izven dosega psa. Ne smete pustiti igrače PitchDog za samostojno igranje. Ne pozabite, da ta igrača ni igrača za žvečenje ampak za igrača za razburljivo zabavo v družbi vodnika.

14.50€
Brez DDV: 11.89€
Spletna cena
  • Stock: Na zalogi
  • Teža: 0.00kg