Meni
Your Cart

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

ACANA Heritage Puppy & Junior 12 kg

ACANA Heritage Puppy & Junior 12 kg
NOVO
ACANA Heritage Puppy & Junior 12 kg

 

Pomaga zmanjšati stres in depresijo

Hišni ljubljenčki so odličen motivator za svoje lastnike. Še posebej, ko gre za skrb za telesno pripravljenost, so hišni ljubljenčki lahko vaš največji motivator. To je lahko koristno za tiste, ki trpijo za depresijo. Hišni ljubljenčki vam dajejo tudi pomirjujoč občutek, ko so v vaši bližini. Gledanje rib v ribniku ali opazovanje mačke v globokem dremežu, vse skodrane, bo zagotovo pomirilo vaš um. Pobožanje psov po glavi in ​​pogled v njegove oči bodo naredili čarobnost pri sprostitvi.

Pomaga pri druženju

Če peljite svojega ljubljenčka na sprehod ali k veterinarju, boste lažje spoznali druge lastnike hišnih ljubljenčkov in vzpostavili nove odnose. To bo zagotovo razširilo vaš družabni krog. Ljudje, ki imajo več socialnih odnosov in prijateljstev, so po navadi duševno bolj zdravi.

Pomaga vam pri samoti

Hišni ljubljenčki so spremljevalci. Delajo si družbo in vam dajejo tudi občutek varnosti. Tudi njihove majhne neumnosti vas bodo zagotovo zabavale ves dan. Za tiste, ki živijo sami, so hišni ljubljenčki dragocena družba.

Podpira vas kot spremljevalca in vodnika

Ljudje, ki trpijo za določenimi motnjami, so hišni ljubljenčki v veliko podporo. Tudi za starejše občane lahko njihov življenjski stres potolažijo hišni ljubljenčki. Z živaljo v domu naj bi imeli ljudje z Alzheimerjevo boleznijo manj tesnobnih izbruhov

Domače živali otroke veliko naučijo

Otroke je treba že v zgodnjem otroštvu poučevati o ljubezni, sočutju, skrbi in deljenju. Skrb za hišnega ljubljenčka, kot je hranjenje, kopanje in čiščenje, sprehajanje in pogovarjanje z bolnim hišnim ljubljenčkom, pomaga otrokom, da se naučijo biti bolj občutljivi, skrbni in odgovorni.

Hišni ljubljenčki se radi igrajo. Igranje s hišnim ljubljenčkom je odličen način, da otroci sprostijo energijo in se hkrati naučijo sobivanja. Svež zrak in dobra cirkulacija pri aerobnih vadbah povečata pretok krvi v otrokove možgane s kisikom in s tem povečujeta njihovo koncentracijo.

 

 

 

Nasveti za zaščito svojega psa pred bolhami in klopi

Preglejte svojega psa

Sprejemajte celoletne preventivne ukrepe

Redno negujte svojega ljubljenčka

Naj bo zunanja površina vaše hiše čista

Preprečite navzkrižno okužbo

V zaprtih prostorih naj bodo čisti

Izogibajte se starim preventivnim izdelkom

Psu namestite ovratnice s klopi

Redno opravljajte preglede

Domačega ljubljenčka imejte v zaprtih prostorih

 

 

 

lopi YUCK!

63.49€
Brez DDV: 57.98€
Spletna cena
  • Stock: Na zalogi
  • Teža: 0.00kg