Meni
Your Cart

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Hrana Vesele-Laga Prestige, za morske prašičke, 350g

Hrana Vesele-Laga Prestige, za morske prašičke, 350g
Ni na zalogi
Hrana Vesele-Laga Prestige, za morske prašičke, 350g

Polnovredna in okusna hrana, sestavljena iz 100% lahko prebavljivih, ekstrudiranih zrnc.

Morski prašiči imajo pogosto zobne težave. Običajno je to neposredna posledica neustreznega hranjenja, ki pri  živalih poslabša zobe.

Z  posebnimi dolgimi vlakni z visoko vsebnostjo silikatov v zrncih Cavia Complete hrana povečano žvečilno aktivnost, potrebno za brušenje zob in za njihovo zdravje. Morski prašiči so rastlinojedi in potrebujejo prehrano z ustrezno vsebnostjo vlaknin in nizko vsebnostjo škroba. Dolga vlakna podpirajo in izboljšujejo delovanje črevesja in zob veliko bolje kot mleta vlakna v tradicionalni hrani za glodavce. Dopolnjevanje mešanice s potrebnimi vitamini podpira splošno zdravje. Vitamin A je pomemben za obnovo vida, reprodukcijo in presnovo kožnih celic. Vitamin D3 spodbuja vnos kalcija / fosforja in tako podpira kosti. Vitamina E in C sta pomembna antioksidanta, ki telo ščitita pred prostimi radikali. Oba vitamina podpirata tudi naravno imunost telesa. Morski prašički ne morejo sami proizvajati vitamina C. Zato je pomembno, da jim ta vitamin vključimo v hrano. Vsa ostala popolna živila so bila obogatena tudi s stabiliziranim vitaminom C. Stabiliziran vitamin C je za razliko od kristalne oblike veliko manj dovzeten za oksidacijo in biorazgradnjo, zato ostane dlje časa aktiven.

 

Sestavine: rastlinski izdelki (7% timotej, trave in zelišča), ekstrakti rastlinskih beljakovin, sadje (4% črna lila), semena (2% laneno seme), minerali, FOS (0,3%), kalendula, juka

Analitične sestavine: beljakovine 14%,  3% maščobe, vlakna  20% ,pepel 7% ,kalcijev 0,8%, 0,6% fosforja

Hranite 35-50 g hrane, odvisno od velikosti in starosti živali.

Zagotovite dostop do vode in sena.

2.90€
Brez DDV: 2.65€
Spletna cena
  • Stock: Ni na zalogi
  • Teža: 0.00kg