Meni
Your Cart

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Blog RSS

18 Oct Učenje trikov
sara 0 327
Učenje trikov je eden iz med super načinov, da se z vašim kužkom zabavate in ob enem povežete.Ne smete pozabiti, da mora učenje pri mladih kužkih potekati tako, da je kužku zabavno in da ne izgubi pozornosti na vas. Zato je najboljši način takšen, da se kužka uči več krat na dan po 10 minut, saj mladički ne zdržijo biti dlje časa pri miru. Top nasv..
04 Nov Socializacija mladičkov
sara 0 281
Kaj je socializacija mladičev? Izraz ''socializacija'' je preprost učni postopek, ki ga morajo mladički dobiti, da se naučijo pomembnih  življenjskih veščin - da postanejo samozavestni in srečni v svojem okolju in domu. Tako kot dojenčki, se morajo tudi mladički naučiti pomembnih socialnih veščin, da lahko živijo in napredujejo z novimi družinami..
09 Oct Vodnik za nove lastnike kužkov
sara 0 204
Dobrodošli novi lastniki kužkov! Ker vemo, kako poseben čas je, ko v našo družino pride nov puhast družinski član, smo vam pripravili nekaj nasvetov, da bo vaš mladiček zrasel v zdravega in lepo vzgojenega kužka. DomNaši domovi se na začetku lahko zdijo malce zastrašujoči za mladičke.Pomembno je poskrbeti, da imate kužke na varen. Poiščite jim vare..
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)