Meni
Your Cart

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Genesis Alfaalfa, hrana za kunce, 2kg

Genesis Alfaalfa, hrana za kunce, 2kg
NOVO
Genesis Alfaalfa, hrana za kunce, 2kg

Primerno za mladičke, odrasle in starejše kunce.

Genesis estrudirano hrano za kunce, Ultra Premium kvalitete proizvajajo v Kanadi. Je vegetarijanska dieta za kunce, ki zagotavlja hranljivost, zdravo rast in lepo, svetlečo dlako. Ekstrudirana hrana za kunce ima prednost pred stisnjeno hrano, ker so briketi trajnejši. Prednji zobje pri kuncih rastejo celo življenje. Zato potrebujejo trde snovi za žvečenje, da si brusijo zobe. Tudi tu se pokaže prednost ekstrudirane hrane, ki je mnogo trša od stisnjene hrane.

Izvleček Yucce v hrani ublaži vonj iztrebkov, kar ni samo prednost za lastnika, ampak tudi zmanjšuje dihalne težave pri kuncih. Omenjena hrana vsebuje tudi kvasovke, ki omogočajo boljši razvoj mikroflore in s tem boljšo prebavo in izkoriščenost hrane. Rezultat je bolj zdrav prebavni sistem in boljša ješčnost kuncev.

Sestavine: sušena mleta lucerna, pšenični zdrob, sojine lupine, ječmen, sojino olje (konzervirano z izvlečkom rožmarina, vitamina E in citronske kisline), gojene kvasovke, natrijev klorid, riževe luščine, DL metionin, manganovi oligosaharidi, izvleček yucce, mineralno olje, 14 vitaminov, 11 mineralov.

Zagotovljena analiza: surove beljakovine 16.5%, fosfor 0.6%, surove maščobe 4.5%, natrij 0.2%, surova vlakna 18%, vlaga 10%, kalcij 0.9%, vitamin A 17600 IU/kg, vitamin D3 2200 IU/kg, vitamin E 55 IU/kg.

Navodila za hranjenje: Količina zaužite hrane je odvisna od velikosti, aktivnosti in starosti kuncev. Kvalitetno seno in hrana Genesis je vse kar potrebujete za zdravje in prvovrstno kondicijo odraščajočih in odraslih kuncev.

Genesis hrana za kunce je pripravljena na tak način, da je lahko kuncem vedno na razpolago. Zraven ponudite svežo vodo. Količina lahko odstopa v dobi laktacije.

18.90€
Brez DDV: 17.26€
Spletna cena
  • Stock: Na zalogi
  • Teža: 0.00kg