Meni
Your Cart

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Dostava

Dostava

Izdelke, naročene v spletni trgovini, dostavlja dostavna služba GLS.

Naročene izdelke, oddane do 12:00 ure, ki so na zalogi odpošljemo še isti, oziroma naslednji delovni dan od dneva naročila

Vsa naročila, oddana do 12:00 ure, bodo obravnavana še isti dan. Naročila, oddana po 12:00 uri, bodo obravnavana naslednji delovni dan.

Naročenih izdelkov ne pošiljamo ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Cenik dostave blaga:

         0 € ob nakupu nad  34,99

         3,90 € v primeru, da vrednost blaga ne presega 34,99 €


Prosimo, da ob naročilu navedete točen naslov za dostavo in kontaktno telefonsko številko, kjer ste dosegljivi večino časa. V kolikor ne boste dosegljivi, vam bo kurir na vašem naslovu pustil obvestilo in telefonsko številko, na katero ga lahko pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo.

3. Plačilni pogoji


Plačilo po povzetju

Če želite naročene izdelke plačati ob prevzemu, izberite plačilo po povzetju. Plačilo po povzetju je mogoče z gotovino, plačilno kartico.


Plačilo po predračunu

Po oddaji naročila, bomo na vaš elektronski naslov posredovali predračun. Po prejemu plačila na naš transakcijski račun, bo blago v 24 urah odposlano. V kolikor predračun v 14 dneh ne bo plačan, se naročilo stornira.

 

4. Varnost in vračila

Varovanje podatkov


Lastnik (zbiratelj podatkov) spletne trgovine je:


TOPTINK d.o.o.
Čopova ulica 6

2310 Slovenska Bistrica


Toptink d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil zasebnost uporabnikov spletne trgovine in razvijal tehnologijo, ki omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno trgovino 
www.malezivali.com