Meni
Your Cart

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Blog RSS

18 Oct Učenje trikov
sara 0 1900
Učenje trikov je eden iz med super načinov, da se z vašim kužkom zabavate in ob enem povežete.Ne smete pozabiti, da mora učenje pri mladih kužkih potekati tako, da je kužku zabavno in da ne izgubi pozornosti na vas. Zato je najboljši način takšen, da se kužka uči več krat na dan po 10 minut, saj mladički ne zdržijo biti dlje časa pri miru. Top nasv..
04 Nov Socializacija mladičkov
sara 0 850
Kaj je socializacija mladičev? Izraz ''socializacija'' je preprost učni postopek, ki ga morajo mladički dobiti, da se naučijo pomembnih  življenjskih veščin - da postanejo samozavestni in srečni v svojem okolju in domu. Tako kot dojenčki, se morajo tudi mladički naučiti pomembnih socialnih veščin, da lahko živijo in napredujejo z novimi družinami..
09 Oct Vodnik za nove lastnike kužkov
sara 0 699
Dobrodošli novi lastniki kužkov! Ker vemo, kako poseben čas je, ko v našo družino pride nov puhast družinski član, smo vam pripravili nekaj nasvetov, da bo vaš mladiček zrasel v zdravega in lepo vzgojenega kužka. DomNaši domovi se na začetku lahko zdijo malce zastrašujoči za mladičke.Pomembno je poskrbeti, da imate kužke na varen. Poiščite jim vare..
11 Mar Vrtni ribnik
sara 0 400
Prihajajo vedno toplejši dnevi in počasi POMLAD, kar pomeni, da se bodo počasi pričela dela okrog vrtnih ribnikov. Ker vemo, da je urejanja ribnikov dokaj zahtevna zadeva, ki pa vam ob končanem delu prinese veliko zadovoljstva, smo se odločili, da vam  ponudimo nekaj nasvetov, kako začeti.   Za začetek se je potrebno odločiti kje bi postavili va..
13 Jan Varno odstranjevanje klopa
0 365
Varno odstranjevanje klopaZ sukanjem se konice obrnejo v os vrtenja in se klopa zlahka odstrani - brez vleke, kar zmanjša možnost, da ne izvlečemo celega klopa. Zakaj jih je potrebno varno odstraniti? Pri odstranjevanju klopa je nujno, da ga ne stisnemo, s  čimer se zmanjša tveganje, da klop izpusti dodatno slino. Slina klopa vsebuje dražilne snovi..
14 Mar Igranje s svojim mačkom
0 360
Igranje s svojim mačkom Mačke (zlasti tiste v zaprtih prostorih) je treba zabavati in spodbujati k izvajanju naravnih potreb, kot so lov, poskakovanje in praskanje.Odvisno od vas je, da poskrbite za to osnovno zabavo, da bo vaša mačka srečna in zdrava - brez teh zabavnih iger se vaša mačka lahko začne počutiti slabo in umakne.  Vsak dan načrtujte d..
09 Sep Hrček
sara 0 91
Sem prava žival zate? Hrček je idealen hišni ljubljenček za družino. Ne potrebujejo veliko prostora in jih je enostavno vzdrževati. Ponoči so aktivni, podnevi pa spijo. So vesele in igrive živali. Primernejši so za starejše otroke, ki lahko zanje skrbijo. Pričakovana življenjska doba hrčka je 2-3 leta. Je odličen hišni ljubljenec za osnovnošolce, k..
10 Sep Čas je za potovanje!
0 76
Če to potovanje vključuje vašega hišnega ljubljenčka, je tukaj nekaj nasvetov, kako narediti naslednje potovanje manj stresno tako za vas kot za vašega ljubljenčka. S seboj vzemite potovalni komplet, ki vključuje:Hrana za vašega ljubljenčkaPovodecPosodaUstekleničena voda Plastične vrečke za kakceZaloge prve pomočiNajljubša igrača ali blazina vašega..
10 Sep Tu je nekaj nasvetov za pripravo na jesen...
0 75
 Poleti, ker je zunaj tako vroče se  pogosto spomnimo na menjavo vode.Pomembno pa je, da je posoda za vodo ves čas napolnjena in sveža!Ko se temperature znižujejo in padajo, bodite pozorni na vse zunanje sklede z vodo in se prepričajte, da ne zmrznejo.  Če vaš pes raje spi na tleh namesto na pasji postelji, ne pozabite, da se tla iz lesa in ploščic..
10 Sep Hišni ljubljenčki se lahko izgubijo,....
0 68
Hišni ljubljenčki se lahko izgubijo, kar je lahko travmatičen in morda tragičen dogodek. Pomembno je, da imate ovratnik in identifikacijsko oznako, vendar ti niso varni. Ovratnice se lahko zlomijo ali odpadejo, tako da vašega ljubljenčka ni mogoče prepoznati. To lahko preprečite z uporabo mikročipa. V Sloveniji morajo biti z mikročipom označeni vsi..
29 Sep ZAKAJ IMAJO PSI RADI KONG?
0 66
 Večina psov rada nekaj žveči. Zelo pomembno je, da mladičkom zagotovite veliko primernih igrač za žvečenje. KONG je odlična izbira, saj je skoraj neuničljiv. Če je vaš pes "žvečilni uničevalec" in uniči večino navadnih igrač, mu vsekakor priskrbite KONG. LAHKO SE NAPOLNIZaradi tega KONG postane pasja najljubša igrača in jim omogoča ure zabave. Vdo..
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)