ribniki, ribniška oprema ribe, akvariji, hrana za ribe, oprema,... ptiči, papige, hrana in oprema za ptiče-papige,... psi, povodci, hrana za pse, oprema,... muce, hrana in oprema za muce,... plazilci, terariji, hrana in oprema za plazilce,... glodalci, kletke, terariji, hrana in oprema za glodalce,...
dodaj stran med priljubljene pošlji email nastavi za privzeto stran
pasica
domov: osnovna stran o trgovini: lokacija, kontakt, prodaja,... pomoč in pogoji sodelovanja-nakupa vprašanja-odgovori
POGLAVJA
psi
muce
ptici-papige
ribe
plazilci
glodalci
ribniki
elektronski odganjalci
ostalo
STATISTIKA
smo: 21.6.2018
2:32:37
vaš ip: 54.92.150.98
števec: 66584994

Techni cal puppy 3 kg

EAN/ŠIFRA
PROIZVAJALEC
/trgovina/proizvajalci slike/Techni-Cal.gif
ZALOGA: NE
MPC: 16,80 (cena v trgovini)
POPUST: 0,84 [5.00%]
ZNESEK: 15,96 EUR (cena na spletu)
Techni-Cal Puppy je sestavljen iz visoko kvalitetnih piščančjih beljakovin
in maščob, ki dajejo psičkom energijo za hiter razvoj mišičevja in okostja
ter oskrbujejo mladiče z energijo za njihovo aktivnost in rast. Techni-Cal
Puppy vsebuje optimalne količine kalcija in fosforja za razvoj močnih kosti
in zob, poleg tega pa vsebuje tudi vse vitamine in minerale potrebne za
odlično zdravje in močan začetek življenja! Brez dodanih umetnih barvil,
arom.
Techni cal puppy 3 kg
Techni-Cal Puppy je sestavljen iz visoko kvalitetnih piščančjih beljakovin in maščob, ki dajejo psičkom energijo za hiter razvoj mišičevja in okostja ter oskrbujejo mladiče z energijo za njihovo aktivnost in rast. Techni-Cal Puppy vsebuje optimalne količine kalcija in fosforja za razvoj močnih kosti in zob, poleg tega pa vsebuje tudi vse vitamine in minerale potrebne za odlično zdravje in močan začetek življenja! Brez dodanih umetnih barvil, arom in konzervansov. Za psičke manjših pasem so na voljo tudi manjši briketi za lažje konzumiranje.Techni-Cal Puppy ima izboljšano recepturo Piščančja moka- glavna sestavina in vir visoko kvalitetnih beljakovin. Piščančja maščoba- od živalskih virov je z največjo vsebnostjo linolne kisline zelo pomemben element za kožo in dlako. Riž, pšenica in koruza- cela zrna vzdržujejo želodčno in črevesno zdravje. Kalcij in vitamin D- zagotavlja razvoj močnih kosti in zobov. Laneno seme- bogato z maščobnimi kislinami Omega-3, za zdravo kožo in dlako. Ukleščeni minerali- povečajo a
bsorpcijo bakra, železa in cinka. Cink je eno od hranil, potrebnih za zdravo kožo in dlako. Izvleček Yucce Schidigere- prebiotik, ki ublaži vonj iztrebkov. Antioksidanti- psu pomagajo ohranjati zdrav imunski sistem. Antioksidanti preprečujejo neravnovesje nenasičenih maščobnih kislin, kar lahko vodi v izgubo vonja in okusa. Nekatere nenasičene maščobne kisline so ključne sestavine celičnih membran in so za rast in razvoj nujno potrebne. Naravni konzervansi za svežino- z vitaminom C, E in sušenim rožmarinom.

Sestavine: piščančja moka, mleta koruza, mleti riž, piščančja maščoba, mleta pšenica, cela sušena jajca, pesna srčika, laneno seme, kalcijev karbonat, naravna aroma, sol, dikalcijev fosfat, kalij, lecitin, vitamini (holin, vitamin A, vitamin D3, vitamin E, niacin, vitamin C, inositol, d-pantotenat, tiamin B1, riboflavin B2, beta karotin, piridoksin B6, folna kislina, vitamin K, biotin, vitamin B12), minerali (cink, železo, baker, mangan, jod, selen), izvleček Yucce Schidigere. Naravno konzervirano z vitaminoma C in E in s sušenim rožmarinom.

Tipična analiza: beljakovine 29%, maščobe in olja 19%, vlakna 2.3%, pepel 7.0%, vlaga 8.0%, kalcij 1.5%, fosfor 1.0%. Vitamin A 18,000 IU/kg, vitamin D3 1,625 IU/kg, vitamin E 200 mg/kg, baker 16 mg/kg.

Navodila za hranjenje: Količina Techni-Cal Puppy, ki jo poje vaš pes je odvisna od starosti, aktivnosti, letnega časa in splošne telesne kondicije. Mladiče, ki še sesajo pričnite hraniti s trdno hrano zgodaj (med 3 in 4 tednom starosti). To je potrebno zaradi povečanega apetita in hitre rasti, mladič pa s tem dobi tudi boljšo hrano kot je materino mleko. Brikete namočite s toplo vodo, da pomagate psičkom, ki jih je treba odstaviti, lažji prehod na pripravljeno hrano. Doječa psica naj ima hrano vedno na razpolago. Poleg hrane naj bo vedno tudi sveža voda. Hrana je popolna in uravnotežena, zato ne potrebuje dodatkov. Ko pričnete prvič hraniti Techni-Cal pripravite mešanico hran in postopoma večajte odstotek Techni-Cala v obroku tako, da boste po tednu dni hranili samo Techni-Cal. Hrano hranite v hladnem, suhem prostoru.
Še nekaj ostalih artiklov skupine psi > hrana
Hrana za muce ROYAL CANIN Kitten 36 4kg Hrana za muce ROYAL CANIN Kitten 36 4kg 62,17 57,08 EUR
Hrana za pse Bosch Adult z ribo in krompirjem 3 kg Hrana za pse Bosch Adult z ribo in krompirjem 3 kg 13,49 12,68 EUR
Hrana za pse Bosch Adult z ribo in krompirjem 1 kg Hrana za pse Bosch Adult z ribo in krompirjem 1 kg 4,29 3,95 EUR
Hobby Dog meni govedina z zelenjavo, 300 g Hobby Dog meni govedina z zelenjavo, 300 g 1,23 1,13 EUR
Hobby Dog meni perutnina z zelenjavo, 300 g Hobby Dog meni perutnina z zelenjavo, 300 g 1,19 1,10 EUR
Hrana za pse CHICOPEE Puppy lamb & rice, 2kg Hrana za pse CHICOPEE Puppy lamb & rice, 2kg 7,94 7,54 EUR
Hrana za pse CHICOPEE Adult, 2kg Hrana za pse CHICOPEE Adult, 2kg 6,81 6,47 EUR

KOŠARICA
V košarici se nahaja 0 artiklov
vrednost: 0,00
Naročilo artiklov
UPORABNIŠKA PRIJAVA
Uporabniška prijava

brezplačen prevoz
ANKETA
 
V primerjavi z drugimi klasičnimi in spletnimi trgovinami za male živali, so naše cene:


 
psi-ha
 
Iskanje google

 
 
©2018 malezivali.com | računovodski servis diskom | spletno stran gostuje sloHOST | kazalo