ribniki, ribniška oprema ribe, akvariji, hrana za ribe, oprema,... ptiči, papige, hrana in oprema za ptiče-papige,... psi, povodci, hrana za pse, oprema,... muce, hrana in oprema za muce,... plazilci, terariji, hrana in oprema za plazilce,... glodalci, kletke, terariji, hrana in oprema za glodalce,...
dodaj stran med priljubljene pošlji email nastavi za privzeto stran
pasica
domov: osnovna stran o trgovini: lokacija, kontakt, prodaja,... pomoč in pogoji sodelovanja-nakupa vprašanja-odgovori
POGLAVJA
psi
muce
ptici-papige
ribe
plazilci
glodalci
ribniki
elektronski odganjalci
ostalo
STATISTIKA
smo: 20.11.2018
0:43:25
vaš ip: 54.90.185.120
števec: 69424376
Prišel je čas, da svoje ljubljenčke zavarujemo pred bolhami in klopi
Število ogledov: 63 - 19.3.2009
Pomlad je tu in z njo so se prebudili tudi nadležni in nevarni insekti...


Pri odganjanju le teh pomagajo:
-ovratnice
-Ampule
-Elektronski odganjalci
-Spreji ter šamponi

OVRATNICE

Ovratnica REPUL
IMG 0918
Repelentna ovratnica proti bolham in klopom, namenjena splošnim uporabnikom.
Navodilo za uporabo: Vzemite ovratnico iz škatle in jo namestite živali okoli vratu. Pravilno nameščena ovratnica ima dovolj prostora, da med njo in vrat živali potisnete dva prsta. Preostanek ovratnice odrežite in odstranite v skladu z navodili o odstranjevanju. Med kopanjem živali ovratnice ni potrebno odstraniti, saj repelentna učinkovitost ovratnice v stiku z vodo ostane nespremenjena. Ovratnica prične delovati takoj po namestitvi in učinkuje 4 mesece. Po tem času, če je potrebno, namestite novo ovratnico (če obstaja tveganje, da se žival lahko ponovno okuži z bolhami in/ali klopi). Ne uporabljajte ovratnice za privez živali. Ne uporabljajte jo pri mladičih, mlajših od 3-eh mesecev. Ovratnica ima varnostni sistem, ki zagotavlja, da se razpne, v primeru, da se žival zaplete. Obvestila: Hraniti izven dosega otrok.

Ovratnica BIOSPOTIX COLLAR
IMG 0849
BIOSPOTIX COLLAR je repelent na ovratnici. Je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom.
Učinkovitost: takojšni učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 13g/100g, ki ščiti vašO žival 4 mesece.
Uporaba: Namestite ovratnico okoli vratu živali in odrežite ostanek. Po uporabi si umijte roke. Lahko se uporabi na živalih starejših od 3 mesecev.

Ovratnica BIO-ECTOBAND
IMG 0919
Navodila za uporabo: Vzemite ovratnico iz škatle in jo namestite živali okoli vratu, kot je razvidno iz slikovnega navodila za uporabo. Pravilno nameščena ovratnica ima dovolj prostora, da med njo in vrat psa potisnete dva prsta. Preostanek ovratnice odrežite in odstranite v skladu z navodili o odstranjevanju. Med kopanjem živali ovratnice ni potrebno odstraniti, saj repelentna učinkovitost ovratnice v stiku z vodo ostane nespremenjena. Ovratnica začne delovati takoj po namestitvi in učinkuje 4 mesece. Po tem času, če je potrebno namestite novo ovratnico (če obstaja tveganje, da se žival lahko ponovno okuži z bolhami in/ali klopi).
Ne uporabljajte ovratnice za privez živali. Ne uporabljajte je pri mladičih, mlajših od 4-eh mesecev. Ovratnica ima varnostni sistem, ki zagotavlja, da se razpne, v primeru, da se žival zaplete.

AMPULE

Ampule REPUL proti zunanjim zajedavcem
IMG 0924
Navodilo za uporabo: proizvod je že pripravljen za uporabo. Nanesite ga preventivno ali ko že opazite klope ali bolhe (po potrebi). Klope, ki so že prisesani odstranite. Držite ampulo pokonci in odvijte pokrovček. Razmaknite dlako in sredstvo nanesite direktno na kožo, na vratni predel in predel repa.
Učinkovati začne takoj in deluje 3-6 tednov, odvisno od tipa kože. Ne nanašanje na odprte rane ali poškodovano kožo. Ne uporabljajte pri mladičih, mlajših od 4 mesecev. Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte na mokri dlaki, čas zaščite se v tem primeru zmanjša. Med dvema uporabama, naj preteče 7 dni.

Ampula SPOT ON
IMG 0930
Je naravno sredstvo s kakovostno indijsko meljo, za uspešno zaščito pred klopi, bolhami in prščicami. Je naravna alternativa kemijsko farmacevtskim proizvodom

ELEKTRONSKI ODGANJALCI

ZECPET
 Razni dobavitelji Elektronski odganjalec bolh in klopov na psih in mackah, rdece barve
– odganjalec klopov in bolh za živali. Ekološki, nestrupen, učinkovit, brez kemikalij, odporen na vlago- ODLIČNA PREVENTIVA.
Idealna rešitev za odganjanje klopov in bolh pri pseh in mačkah, na popolnoma ekološki način in brez kakršnih koli kontraindikacij. V celoti nestrupen, brez kemikalij in neprijetnega vonja. Repelent deluje na osnovi oddajanja ultrazvočnih impulzov, ki so neškodljivi in nezaznavni tako za ljudi kot za živali. So pa izredno moteči za klope in bolhe, jih odganjajo in delujejo kot preventiva
Posebej priporočamo uporabo pri bolnih ali okrevajočih živalih, pri mladičih, starejših živalih, prav tako pa tudi pri brejih in doječih psicah ali mačkah. Doseg delovanja je približno 1,5 metra.
Navodila za uporabo: Odstranite plastični zatič, da aktivirate že vgrajeno litijevo baterijo (baterija ni zamenljiva). Štirje kratki svetlobni znaki kažejo, da je repelent aktiviran, doba delovanja je približno leto dni.
Kontrola delovanja: repelent deluje, če ob pritisku na gumb zasveti lučka. Repelent namestite na ovratnico vašega ljubljenčka s pomočjo obročka tako, da bodo režice obrnjene proti živali.
Da bo učinek delovanja takojšen, priporočamo, da z živali in njenega bivalnega okolja predhodno odstranite parazite.

BAJ BAJ
IMG 0894
Napravica je namenjena odganjanju klopov in bolh za pse. Pred uporabo odstranimo zaščitno folijo na pokrovčku naprave in jo vključimo s pomikom stikala na ON. Deluje na osnovi visoko ferkvenčnega zvoka. neslišnega človeku in domačim živalim ter motečega klopom in bolham.
NAPRAVA JE MOTEčA ZA HIŠNE LJUBLJENČKE(hrčke, zajčke, morske prašičke...)
Deluje brez kemikalij. Vsebuje kovinski obroček za ovratnico, deluje na baterijo CR-2032, ki je vgrajena in zamenljiva, uporablja se naj kvalitetna baterija.
V primeru zmanjševanja jakosti lučke, je potrebno zamenjati baterijo, katere življenska doba je preko 30 dni ob stalnem delovanju.

DRUGO
Odstranjevalec klopov O TOM 2 kavlja različnih velikosti
odstranjevalec klopov O TOM
Kavlji O'TOM® so namenjeni odstranjevanju klopov iz kože živali in ljudi.

Prodajajo se vedno v dvojnem pakiranju (večji kavelj za srednje velike in velike klope, manjši kavelj za male in zelo male klope) in so trenutno najbolj učinkovita priprava za odstranjevanje klopov vseh velikosti in na vseh mestih.
-brez da bi po odstranjevanju v koži ostala glava klopa
-brez da bi stisnili zadek klopa, ter tako zmanjšate možnost prenosa povzročiteljev bolezni (Lymska borelioza, babezioza,…)
-brez etra in ostalih proizvodov
-v nekaj sekundah, brez bolečine


Bio-groom Šampon Flea&tich Pyrethrin
Bio-groom Bio-groom Sampon Flea tich Pyrethrin 236ml
Koncentrat proti klopom, bolham in ušesnim garjam. Ta proizvod je kaznivo uporabljati v nasprotju z navodili proizvajalca. Za uničenje klopov, bolh in ušesnih garij na psih in mačkah, zmešajte 1 dcl koncentrata s 4,5 litra vode. Zmočite psa z raztopino, poskrbite da bo dlaka temeljito mokra do kože. Za kontrolo ušesnih garij, med močenjem rahlo masirajte ušesa. Ne spirajte. obrišite z brisačo. Ponovite po potrebi.

Bio-groom Flea&tich-14 residual - spray proti bolham in klopom
Bio-groom Bio-groom Flea tich-14 residual 473ml - spray proti bolham in klopom
Spray na vodni osnovi z lanolinom za pse in mačke. Uporaben je tudi za mladiče. Na pseh in mačkah uničuje bolhe 14 dni, klope pa 3 dni na psih in 9 dni na mačkah.

Biocin PET sprej proti bolham,klopom za pse in mačke
IMG 1224
Naravni insekticid za zatiranje zajedalcev (bolhe, klopi in uši) pri psih, mačkah, hrčkih, zajčkih, pticah.
Vsebuje aktivno snov naravni piretrin iz belega vratiča 0,5ml/100ml, na vodni osnovi s sezamovim oljem, ki ščiti pse in mačke. Lahko se uporablja tudi pri drugih hišnih živalih -hrček, morski prašiček, dihur, ptiči, činčile, zajčki etc.

VITALVETO incekticidni sprej za pse
IMG 1224
Spray Antiparasitaire je raztopina v razpršilu, ki učinkovito ščiti pse pred bolhami in klopi. Proti bolham učinkovito deluje 2 meseca, proti klopom pa 1 mesec. Dež in kopanje ne poslabšata učinkovitosti sredstva.
Ne uporabljajte za mačke in za pse, ki so mlajši od 3 mesecev in lažji od 3 kg. Ne uporabljajte na bolnih in okrevajočih psih. 6 ur po nanosu sredstva preprečite, da pride pes v stik z drugimi živalmi. Če se na koži živali pojavijo simptomi draženja, sredstvo prenehajte uporabljati. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z veterinarjem. V primeru preobčutljivosti kot insekticid uporabite drug izdelek

VITALVETO incekticidni šampon za pse in mačke
IMG 1223
Parasiticide je tekoči šampon za pse in mačke, ki učinkovito deluje proti zunanjim zajedalcem (uši, bolhe, klopi). Šampon vsebuje piretroid, ki je znan kot učinkovito sredstvo proti zunanjim parazitom pri omenjenih živalih.
Izdelek je namenjen za zunanjo uporabo in ni užiten. Hranimo ga izven dosega otrok in živali. Izogibajte se stiku s kožo, očmi, sluznico in živili. Po uporabi si umijte roke. Izdelek je strupen za ribe in lupinarje.

VIATLVETO incekticidni sprej za prostor
IMG 1222
Insecticide Habitat je raztopina v razpršilu, ki se uporablja za učinkovito odstranjevanje pršic, bolh, njihovih ličink in jajčec iz prebivališč psov ali mačk. Proti odraslim bolham učinkuje 2 meseca, proti njihovim ličinkam in jajčecem pa 6 mesecev. Sredstvo se lahko nanaša na pasje ute, košare, odeje preproge, itison, parket, talne obloge, ne sme pa se uporabljati na usnjenih površinah. Ne pušča madežev in ni za zunanjo uporabo.

Nasvet: Le 5% bolh se dejansko nahaja na živali, ostale se zadržujejo v prostoru. Zaščitite tudi prostor z razpršilom.
KOŠARICA
V košarici se nahaja 1 artiklov
vrednost: 2,75
Naročilo artiklov
UPORABNIŠKA PRIJAVA
Uporabniška prijava

brezplačen prevoz
ANKETA
 
V primerjavi z drugimi klasičnimi in spletnimi trgovinami za male živali, so naše cene:


 
psi-ha
 
Iskanje google

 
 
©2018 malezivali.com | računovodski servis diskom | info o izdelavi spletnih strani | kazalo