ribniki, ribniška oprema ribe, akvariji, hrana za ribe, oprema,... ptiči, papige, hrana in oprema za ptiče-papige,... psi, povodci, hrana za pse, oprema,... muce, hrana in oprema za muce,... plazilci, terariji, hrana in oprema za plazilce,... glodalci, kletke, terariji, hrana in oprema za glodalce,...
dodaj stran med priljubljene pošlji email nastavi za privzeto stran
pasica
domov: osnovna stran o trgovini: lokacija, kontakt, prodaja,... pomoč in pogoji sodelovanja-nakupa vprašanja-odgovori
POGLAVJA
psi
muce
ptici-papige
ribe
plazilci
glodalci
ribniki
elektronski odganjalci
ostalo
STATISTIKA
smo: 22.10.2018
8:4:2
vaš ip: 54.196.26.1
števec: 68630910
Obvestilo o spremembi pogojev poslovanja
Število ogledov: 33 - 2.3.2009
Obvestilo o spremembi pogojev poslovanja

Cenjeni kupci in obiskovalci spletne trgovine MALEZIVALI.COM, obveščamo vas, da smo nekoliko spremenili pogoje poslovanje. Uvedli smo enoten znesek dostave (poštnine) pri naročilih do 42€, ki od sedaj znaša 4,50€, ne glede na težo paketa. Pri naročilih nad 42€ dostava ostaja BREZPLAČNA. Paket vam bo dostavila Pošta Slovenije ali dostavna služba GLS. Spodaj so navedeni novi pogoji poslovanja.

Želimo vam prijetno nakupovanje.

Pomoč pri naročanju

Če vam ta postopek naročanja dela težave: lahko naročilo oddate kar na elektronski naslov, trgovina@malezivali.com, preko faksa: 02/ 843 17 84 ali preko telefona 02/ 843 17 83 (od ponedeljka do petka od 9:00-12:00 in 13:00-18:00, ter ob sobotah od 9:00-12:00).

Dostava

Na strani pregleda košarice, lahko izberete če želite, da se vam blago dostavi na dom (Pošta Slovenije, GLS) ali se boste osebno oglasili in ga prevzeli v trgovini Zoo in vrt ŽAKI.

STROŠKI DOSTAVE

-Pri nakupu blaga v vrednosti NAD 42 € je DOSTAVA BREZPLAČNA (stroške dostave krijemo mi).
-Pri nakupu blaga v vrednosti do 42€ plačate stroške dostave vi (kupec). Kompletni stroški dostave na dom (Pošta Slovenije, GLS), znašajo 4,50€ (enotna cena dostave za vse pošiljke v vrednosti do 42€ je 4,50€).


Stroški naročanja preko telefona ali faksa, gredo na račun uporabnika teh komunikacijskih sredstev.

DOSTAVA BLAGA NA DOM

Če prispe naročilo od ponedeljka do četrtka do 15:00 ure, je dostava naslednji dan. Če prispe naročilo v petek do 15:00 ure, je dostava v soboto v strnjenih (večjih) naseljih, ter v ponedeljek v manjših naseljih. Če naročilo prispe v soboto ali nedeljo, je dostava v torek. Če določeno blago ni na zalogi je rok dostave po dogovoru.

Živali naročene preko spletne trgovine mora kupec izbrati in prevzeti osebno v trgovini, saj živali ne pošiljamo po pošti.

Plačilo (cene)

Plačilo blaga je po povzetju in sicer v gotovini. Ob prevzemu blaga prejmete original racun (je priložen blagu). Pri cenah, ki so podane v valuti EURO, se upošteva faktor preračunanja in sicer 1 EUR = 239,640 SIT.

Plačilo je možno tudi preko žiro računa na osnovi predračuna, pred dostavo (dogovor po telefonu).

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh po prevzemu kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Stroške pošiljanja krije pošiljatelj sam, razen če je vnaprej pisno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. O nameravanem vračilu nas mora kupec najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga obvestiti po pošti (Zoo in vrt ŽAKI, Trg svobode 24, 2310 Slov. Bistica) ali na kontaktni email (trgovina@malezivali.com), blago pa vrniti v 15 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga na naveden naslov v 15-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa.
Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v malezivali.com spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen v trgovini Zoo in vrt ŽAKI. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravičujemo.

Arhiviranje pogodbe

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja DISKOM d.o.o. na Zg. Bistrici 99, 2310 Slov. Bistrica. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na : trgovina@malezivali.com.

Celotna spletna stran (vključno z vso vsebino) je napisana v slovenskem jeziku. Prav tako je sklenjena pogodba napisana v slovenskem jeziku.
KOŠARICA
V košarici se nahaja 1 artiklov
vrednost: 8,73
Naročilo artiklov
UPORABNIŠKA PRIJAVA
Uporabniška prijava

brezplačen prevoz
ANKETA
 
V primerjavi z drugimi klasičnimi in spletnimi trgovinami za male živali, so naše cene:


 
psi-ha
 
Iskanje google

 
 
©2018 malezivali.com | računovodski servis diskom | zanimivo o izdelavi spletnih strani | kazalo