ribniki, ribniška oprema ribe, akvariji, hrana za ribe, oprema,... ptiči, papige, hrana in oprema za ptiče-papige,... psi, povodci, hrana za pse, oprema,... muce, hrana in oprema za muce,... plazilci, terariji, hrana in oprema za plazilce,... glodalci, kletke, terariji, hrana in oprema za glodalce,...
dodaj stran med priljubljene pošlji email nastavi za privzeto stran
pasica
domov: osnovna stran o trgovini: lokacija, kontakt, prodaja,... pomoč in pogoji sodelovanja-nakupa vprašanja-odgovori
POGLAVJA
psi
muce
ptici-papige
ribe
plazilci
glodalci
ribniki
elektronski odganjalci
ostalo
STATISTIKA
smo: 20.10.2018
10:48:44
vaš ip: 54.156.39.245
števec: 68588851
!NOVO! Eukanuba WILD NATURE
Število ogledov: 46 - 19.9.2008
EUKANUBA Wild Nature
Hranite vašega psa kot to zahteva njegova narava!

eukanuba Wild nature

Nova linija hrane Eukanuba Wild Nature narejena iz najkvalitetnejših naravnih sestavin, brez dodanih arom, barvil in konzervansov. Na voljo so tri različice, s puranjim mesom, mesom lososa in mesom novozelandskega jelena.

Pakiranje 2,5kg in 7,5kg. Cena 2,5kg pakiranja je 15,19€, 7,5kg pa 34,98€.

Če naročite sedaj, dobite zraven še usnjeno ovratnico s kovinksimi tačkami in usnjen povodec. Akcija traja do razprodaje zalog. Zaloge so omejene.

usnjena ovratnica in povodec

Eukanuba WILD NATURE z mesom novozelandskega jelena
Eukanuba WILD NATURE z mesom novozelandskega jelena

Eukanuba New Zeland Venison meat & Multigrain Formula je pripravljena z jelenjim mesom kot glavno sestavino. Jelenovo meso je naraven vir beljakovin, ki omogočjo razvoj močnih, čvrstih mišic. Edinstvena Multigrain mešanica, ki vključuje ječmen in riž zagotavlja visoko kakovostne ogljikove hidrate kot trajen vir energije. Pripravljena z edinstveno mešanico antioksidantov, vključno z vitaminom E, za srečno, zdravo, dolgo življenje vašega psa.

Eukanuba WILD NATURE z mesom severno atlantskega lososa
Eukanuba WILD NATURE  z mesom severno atlantskega lososa

Eukanuba North Atlantic Salmon & Multigrain Formula je pripravljena z mesom lososa kot glavno sestavino. Losos je naraven vir ribjega olja bogatega z vitamini, ki vsebuje Omega-3 maščobne kisline potrebne za svetlečo dlako in zdravo kožo. Edinstvena Multigrain mešanica, ki vključuje ječmen in riž zagotavlja visoko kakovostne ogljikove hidrate kot trajen vir energije. Pripravljena z edinstveno mešanico antioksidantov, vključno z vitaminom E, za srečno, zdravo, dolgo življenje vašega psa.

Eukanuba WILD NATURE z mesom purana iz proste reje
Eukanuba WILD NATURE  z mesom purana iz proste reje

Eukanuba rich in Country Farmed Turkey meat & Multigrain Formula je pripravljena z puranjim mesom kot glavno sestavino. Puranje meso je naraven vir visoko prebavljivih beljakovin, ki so potrebne za izgradnjo močnih, čvrstih mišic. Edinstvena Multigrain mešanica, ki vključuje ječmen in riž zagotavlja visoko kakovostne ogljikove hidrate kot trajen vir energije. Pripravljena z edinstveno mešanico antioksidantov, vključno z vitaminom E, za srečno, zdravo, dolgo življenje vašega psa.
KOŠARICA
V košarici se nahaja 0 artiklov
vrednost: 0,00
Naročilo artiklov
UPORABNIŠKA PRIJAVA
Uporabniška prijava

brezplačen prevoz
ANKETA
 
V primerjavi z drugimi klasičnimi in spletnimi trgovinami za male živali, so naše cene:


 
psi-ha
 
Iskanje google

 
 
©2018 malezivali.com | računovodski servis diskom | internetne strani gostuje | kazalo