ribniki, ribniška oprema ribe, akvariji, hrana za ribe, oprema,... ptiči, papige, hrana in oprema za ptiče-papige,... psi, povodci, hrana za pse, oprema,... muce, hrana in oprema za muce,... plazilci, terariji, hrana in oprema za plazilce,... glodalci, kletke, terariji, hrana in oprema za glodalce,...
dodaj stran med priljubljene pošlji email nastavi za privzeto stran
pasica
domov: osnovna stran o trgovini: lokacija, kontakt, prodaja,... pomoč in pogoji sodelovanja-nakupa vprašanja-odgovori
POGLAVJA
psi
muce
ptici-papige
ribe
plazilci
glodalci
ribniki
elektronski odganjalci
ostalo
STATISTIKA
smo: 10.12.2018
14:27:16
vaš ip: 3.80.85.76
števec: 69900270
Premium hrana Royal Canin zelo ugodno!
Število ogledov: 47 - 18.9.2014
Ponujamo vam zelo znano hrano Royal Canin z 8,20% popustom. To hrano držijo tudi veterinarske postaje, ampak bistveno dražje kot mi že brez pupusta. A če naročite pri nas dobite to hrano še ceneje, kajti vsi ti izdelki imajo popust.
Ta hrana je kvalitetna predvsem zato, ker so znanstveniki ugotavljali formulo In delali teste kaj kateremu psu ustreza. To pomeni, če kupite na primer hrano za čivavo, jo dobene pasma ne bo tak rada jedla kot ona, kajti je narejena ravno po njenem okusu in je obogatena z tistimi stvarmi ki njej ugajajo. Isto velja za vse ostale (boxer, buldog, maltežan, višavski terierj, mops, itd..) Tako kot obstaja hrana za vsako pasmo posebej, je tudi posplošeno. Lahko pa vzamete adulta, to je za vse odrasle pse, ali pa naprimer juniorja, to je za vse mlade pse.
Ampak ne le, to, tako kot imamo hrano za pse, imamo tudi za muce.(zunanje, notranje, dolga dlaka, kratka, za bolško kožo in dlako, itd..) Zato ne premišljujte, primite telefon v roko in pokličite, ali si ogrejte prste in seveda lahko naročilo odate tudi po mailu. Cena ostaja nizka, ampak vprašanje časa je kako dolgo bo.
Spodaj imate link od naše strani, v njega napišete royal Canin in ven in prikazali se vam bodo vsi izdelki Royal Canina.

Royal Canin:
http://www.malezivali.com/cgi-bin/stran.pl
KOŠARICA
V košarici se nahaja 7 artiklov
vrednost: 3.594,96
Naročilo artiklov
UPORABNIŠKA PRIJAVA
Uporabniška prijava

brezplačen prevoz
ANKETA
 
V primerjavi z drugimi klasičnimi in spletnimi trgovinami za male živali, so naše cene:


 
psi-ha
 
Iskanje google

 
 
©2018 malezivali.com | računovodski servis diskom | podajšanje in registracija domen | kazalo