ribniki, ribniška oprema ribe, akvariji, hrana za ribe, oprema,... ptiči, papige, hrana in oprema za ptiče-papige,... psi, povodci, hrana za pse, oprema,... muce, hrana in oprema za muce,... plazilci, terariji, hrana in oprema za plazilce,... glodalci, kletke, terariji, hrana in oprema za glodalce,...
dodaj stran med priljubljene pošlji email nastavi za privzeto stran
pasica
domov: osnovna stran o trgovini: lokacija, kontakt, prodaja,... pomoč in pogoji sodelovanja-nakupa vprašanja-odgovori
POGLAVJA
psi
muce
ptici-papige
ribe
plazilci
glodalci
ribniki
elektronski odganjalci
ostalo
STATISTIKA
smo: 22.10.2018
12:59:58
vaš ip: 54.224.150.24
števec: 68635595
Predstavljamo vam novo ultra premium hrano
Število ogledov: 37 - 6.5.2013
Predstavljamo vam novo ultra premium hrano- NUTRIVET INSTINCT
nutrivet-premium

Psi in mačke so mesojede živali. Kljub sedanjemu načinu življenja in njihovi splošni presnovi je njihov prebavni sistem enak kot pri njihovih prednikih. Zato njihove fiziološke potrebe ostajajo enake kot pri mesojedih živalih.

Da bi hrana, ki jo bomo dali svojemu psu in mački , kar najbolje ustrezala njihovim prehranskim potrebam, mora vsebovati živila, ki jih nagonsko pojedo v naravi. Vendar moramo pri tem upoštevati današnji način življenja (redni obroki, splošno manj telesne aktivnosti ipd.). Koncept "INSTINCT" - nagon - je preprost. V prehranjevalni režim naših psov in mačk vpeljuje večje količine različnih vrst svežega mesa, ki zagotavlja večjo vsebnost beljakovin, in kar v največji meri zmanjšuje količino ogljikovih hidratov, ki za pse in mačke ne predstavljajo naravnih prehranjevalnih navad. Z drugimi besedami - "INSTINCT" je biološko primerna - zanesljiva hrana (BARF).

Hrana "INSTINCT" je bila razvita z mislijo, da se v pravilnem razmerju prilagaja prehranjevalnim potrebam naših psov in mačk. To dosega z uporabo svežega piščanca, purana, jagnjetine, divjega prašiča, lososa, jajc, sadja, zelenjave in zelišč ter uravnotežene količine živalskih maščob.

Za razliko od tradicionalnih hran za hišne živali si hrana "INSTINCT" prizadeva za raznolikost virov mesa, da bi bila zvesta pasjemu in mačjemu načinu prehranjevanja v naravi (odvisno od plena določenega dneva). Njeni edinstveni recepti so oblikovani tako, da upoštevajo "prednosti narave", da našim domačim živalim zagotovijo dolgo in zdravo življenje.

VISOKA VSEBNOST MESA
Psi in mačke so mesojede živali ... zaradi tega je njihova fiziologija gensko programirana tako, da v glavnem presnavlja mesne sestavine (veliki podočniki, kratek prebavni trakt itd.) in ne hrane, bogate z ogljikovimi hidrati, kot so žita iz tradicionalne hrane za hišne živali.

NIZKA VSEBNOST OGLJIKOVIH HIDRATOV
Prehransko gledano imajo naši psi in mačke zelo omejeno potrebo po ogljikovih hidratih. Njihova prehrana je sestavljena skoraj izključno iz mesa. To je posledica velike razlike med njihovo presnovo in presnovo vsejedih živali. Energetske bilance, ki izhajajo iz uporabe ogljikovih hidratov, so v primerjavi s tistimi iz uporabe maščob živalskega izvora dejansko zelo nizke.

BREZ ŽITARIC
Pasji in mačji prebavni trakt ni namenjen presnovi velikih količin žita. Za razliko od tradicionalnih hran za hišne živali je hrana "INSTINCT" v večini sestavljena iz svežih sestavin, ki temeljijo na mesu in ne vsebujejo žitaric. Visoka vsebnost ogljikovih hidratov iz žit prispeva k debelosti, diabetesu, hiperglikemiji in odpornosti na insulin. Sumi se, da je to vzrok za zdravstvene težave, ki jih naši psi trpijo danes.

BREZ RASTLINSKEGA OLJA

Psi in mačke so mesojede živali… zato potrebujejo živalske maščobe in ne rastlinskih. Hrana "INSTINCT" spodbuja živalske maščobe, ker se te presnavljajo veliko bolj učinkovito kot rastlinske (maščobe pasjemu telesu zagotavljajo energijo). Zdravje naših psov in mačk je odvisno od osnovnih maščob, kot so omega 3. Če želite, da so naši psi in mačke zdravi in v odličnem fizičnem stanju, je bistvenega pomena zagotoviti, da njihova prehrana vsebuje omega 3 maščobe živalskega izvora, ne pa omega 3 maščob rastlinskega izvora, ki se presnavljajo bistveno slabše in kasneje.

RAZNOLIKA ZELENJAVA

Zelenjava zagotavlja številne vitamine, minerale in vlakna, ki so bistvenega pomena za zdravje naših psov in mačk. Prav tako ima biološko uporabno prednost, saj vsebuje veliko manj ogljikovih hidratov kot žita.

RASTLINSKI IZVLEČKI

Psi in mačke nagonsko iščejo koristi nekaterih rastlin, ki jim dajejo naravno vitalnost in jim omogočajo, da se znebijo toksinov in krepijo njihove organe.

MEŠANICA MINERALOV
Tradicionalne suhe hrane za hišne živali so pogosto sestavljene iz živalskih stranskih proizvodov. Kot takšne imajo zelo velike in nenadzorovane vsebnosti mineralov. Hrana "INSTINCT" kot vir beljakovin v veliki meri uporablja sveže meso brez kosti, kar ima prednost zagotavljanja naravnih mineralov, ki natančno izpolnjujejo potrebe naših psov in mačk in s tem učinkovito spodbujajo njihovo zdravje.

KOŠARICA
V košarici se nahaja 11 artiklov
vrednost: 955,21
Naročilo artiklov
UPORABNIŠKA PRIJAVA
Uporabniška prijava

brezplačen prevoz
ANKETA
 
V primerjavi z drugimi klasičnimi in spletnimi trgovinami za male živali, so naše cene:


 
psi-ha
 
Iskanje google

 
 
©2018 malezivali.com | računovodski servis diskom | izdelava dinamičnih spletnih strani | kazalo