ribniki, ribniška oprema ribe, akvariji, hrana za ribe, oprema,... ptiči, papige, hrana in oprema za ptiče-papige,... psi, povodci, hrana za pse, oprema,... muce, hrana in oprema za muce,... plazilci, terariji, hrana in oprema za plazilce,... glodalci, kletke, terariji, hrana in oprema za glodalce,...
dodaj stran med priljubljene pošlji email nastavi za privzeto stran
pasica
domov: osnovna stran o trgovini: lokacija, kontakt, prodaja,... pomoč in pogoji sodelovanja-nakupa vprašanja-odgovori
POGLAVJA
psi
muce
ptici-papige
ribe
plazilci
glodalci
ribniki
elektronski odganjalci
ostalo
eNOVICE PO eMAILU
Želite prejemati eNovice?
 
forum ljubiteljev malih živali
STATISTIKA
smo: 24.7.2017
18:36:44
vaš ip: 54.162.164.247
števec: 59863258
POGOJI IN POMOČ
Postopek PRVEGA nakupovanja v spletni trgovini
vpis novega uporabnika

Postopek nakupovanja v spletni trgovini (ČE STE ŽE REGISTRIRANI)
prijava uporabnika

Pomoč pri naročanju

Če vam ta postopek naročanja dela težave: lahko naročilo oddate kar na elektronski naslov, trgovina@malezivali.com, preko faksa: 02/ 843 17 84 ali preko telefona 02/ 843 17 83 (od ponedeljka do petka od 9:00-12:00 in 13:00-18:00, ter ob sobotah od 9:00-12:00).

Potrdilo naročila:
 • Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo potrjeno.
 • Pri naročanju preko faks-a kupec dobi povratno informacijo po elektronski pošti ali faks-u kot potrdilo naročila
Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje naročene dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

Dostava

Na strani pregleda košarice, lahko izberete če želite, da se vam blago dostavi na dom (Pošta Slovenije, GLS) ali se boste osebno oglasili in ga prevzeli v trgovini Zoo in vrt ŽAKI.

STROŠKI DOSTAVE
-Pri nakupu blaga v vrednosti NAD 42 €  je DOSTAVA BREZPLAČNA (stroške dostave krijemo mi).
-Pri nakupu blaga v vrednosti do 42€ plačate stroške dostave vi (kupec). Kompletni stroški dostave na dom (Pošta Slovenije, GLS), znašajo 4,50€  (enotna cena dostave za vse pošiljke v vrednosti do 42€ je 4,50€).

Stroški naročanja preko telefona ali faksa, gredo na račun uporabnika teh komunikacijskih sredstev.

V ceno stroškov dostave je vključen DDV.

DOSTAVA BLAGA NA DOM
Če prispe naročilo od ponedeljka do četrtka do 15:00 ure, je dostava naslednji dan. Če prispe naročilo v petek do 15:00 ure, je dostava v soboto v strnjenih (večjih) naseljih, ter v ponedeljek v manjših naseljih. Če naročilo prispe v soboto ali nedeljo, je dostava v torek. Če določeno blago ni na zalogi je rok dostave po dogovoru.

Živali naročene preko spletne trgovine mora kupec izbrati in prevzeti osebno v trgovini, saj živali ne pošiljamo po pošti.

Plačilo (cene)

Plačilo blaga je po povzetju in sicer v gotovini. Ob prevzemu blaga prejmete original racun (je priložen blagu). Pri cenah, ki so podane v valuti EURO, se upošteva faktor preračunanja in sicer 1 EUR = 239,640 SIT.

Vse cene blaga in prevoznih stroškov so v evrih in vsebujejo zakonsko predpisani DDV.

Plačilo je možno tudi preko žiro računa na osnovi predračuna, pred dostavo (dogovor po telefonu).

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v malezivali.com spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen v trgovini Zoo in vrt ŽAKI. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravičujemo.

Arhiviranje pogodbe

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja DISKOM d.o.o. na Zg. Bistrici 99, 2310 Slov. Bistrica. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na : trgovina@malezivali.com.

Celotna spletna stran (vključno z vso vsebino) je napisana v slovenskem jeziku. Prav tako je sklenjena pogodbanapisana v slovenskem jeziku.

Splošni pogoji spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika oziroma kupca. Osebne podatke bo uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnih sporočil, ponudb, računov) in za ostalo potrebno dogovarjanje.

Ponudnik uporabnikovih podatkov ne bo prenašal nepooblaščenim osebam

Uporabnik sam je odgovoren za varovanje osebnih podatkov tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

VRAČILO BLAGA V 45-ih DNEH

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) naročeno blago, kupljeno po pogodbi preko interneta, lahko brez razloga vrnete. V 15-ih dneh od prejema blaga nas obvestite (preko elektronske pošte: trgovina@malezivali.com ali telefona 02 843 17 83) o odstopu od pogodbe, blago pa lahko vrnete še v naslednjih 30-ih dneh.

Blago mora biti v primeru vrnitve nepoškodovano, v nespremenjeni količini in originalni embalaži.

Kupec lahko ob vračilu blaga zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na transakcijski račun ali v gotovini najkasneje v 15-ih dneh; po želji lahko blago tudi zamenja.

Kupec lahko pošlje blago, ugovore, pripombe, zahtevke in izjave na naslov: ZOO in vrt Žaki, Čopova 6, 2310 Slovenska Bistrica.

Pogodbe niso sklenjene za nedoločen čas in tudi ne za čas enega leta, ampak prodajalec in kupec skleneta pogodbo za enkraten nakup (naročilo).

REKLAMACIJA

Kupec lahko reklamira blago, če nima lastnosti, ki mu jih je prodajalec obljubil, če so poslani napačni izdelki, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od  naročila.

Kupec lahko poda reklamacijo v osmih dneh od nakupa in zahteva zamenjavo za enak, brezhiben artikel, ali v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije z naslova stvarne napake.

Kupec lahko v primeru reklamacije v skladu z zakonskimi omejitvami zahteva zamenjavo blaga, njegovo popravilo ali vračilo kupnine.

Kupec lahko blago reklamira tako, da ga prodajalcu prinese osebno ali pa ga v predhodnem dogovoru s prodajalcem pošlje preko dostavne službe, vendar stroške poštnine nosi sam. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Če želi kupec vrniti blago na stroške prodajalca, se mora o tem dogovoriti s prodajalcem.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru fizične poškodbe paketa ali manjkajoče vsebine mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni  službi (paket mora nesti na najbližjo izpostavo dostavne službe tako, da v sestavi paketa ničesar ne spreminja in pri njih izpolni reklamacijski zapisnik). Z dostavno službo bomo reklamacijo rešili v najkrajšem možnem času.

GARANCIJE

Proizvajalec je po zakonu kupcu dolžan zagotoviti garancijo za kupljeno blago. Garancijo lahko kupec neposredno uveljavlja pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.

Proizvajalec je garancijsko popravilo dolžan popraviti v 45-ih dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru mora artikle zamenjati z drugim enakovrednim in brezhibnim artiklom.

Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar se tudi v tem primeru uveljavlja kot je navedeno v prejšnji povedi.

Vračilo blaga se opravi v skladu z navodili v garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.

OPOZORILA KUPCEM

  • ko prodajalcu vračate artikle zaradi reklamacije ali garancije, priložite obrazec za vračilo blaga, ki ga prejmete v paketu poleg računa; priložite tudi fotokopijo računa;
  • blago vrnete na naslov prodajalca (ZOO in vrt Žaki, Čopova 6, 2310 Slovenska Bistrica);
  • blago ustrezno pripravite za transport in ga zavarujte;
  • stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če ni drugače dogovorjeno;
  • garancija bo najhitreje rešena, če se uveljavlja pri proizvajalcu oziroma na njegovem pooblaščenem servisu;
  • na telefonski številki prodajalca 02 843 17 83 ali preko elektronske pošte trgovina@malezivali.com lahko dobite vse ostale informacije.
  spletna trgovina www.malezivali.com

KOŠARICA
V košarici se nahaja 1 artiklov
vrednost: 11,04
Naročilo artiklov
UPORABNIŠKA PRIJAVA
Uporabniška prijava

brezplačen prevoz
ANKETA
 
V primerjavi z drugimi klasičnimi in spletnimi trgovinami za male živali, so naše cene:


 
psi-ha
 
Iskanje google

 
 
©2008 malezivali.com | računovodski servis diskom | popravki spletnih strani | kazalo | forum